Droomwereld

Leven in mijn droomwereld

Mijn droomwereld is een visualisatie van mijn ideale wereld. Helemaal van mij. Daar hebben mijn nachtelijke dromen niet veel mee te maken, maar mijn dagdromen wel. Hoe ziet mijn droomwereld eruit? Ik ben van mening dat dit verder gaat dan alleen een beeld. Voor mij is dit een overvloed van prikkels die mij een gevoel van voldoening geven. Gepaard met mijn zintuigen, worden zij mijn werkelijkheid. 

Deze prikkels bieden mij een volledige overgave aan het leven. Het idee dat ik besta, er mag zijn, leef en mag beleven. Ik heb lief en ervaar leed. Alles dat gebeurt, overkomt mij in total bliss. Het gaat zoals het gaat. En het is zoals het is.

Ik hoop via deze weg mijn droomwereld te visualiseren, creëren en delen. Je zal het niet kunnen voelen, proeven en ruiken. Maar door te kijken en te smachten, door op een gegeven moment je ogen te sluiten en je oren te spitsen, zal je het zelf ook ervaren. Wellicht voel je de vlinders in je buik, tintelingen in
 je vingertoppen en je seksuele geaardheid aangaan. Verliefd worden op het leven, is verliefd worden op jezelf. Op allerlei manieren. Welkom in mijn sensuele en uitdagende wereld. Welkom bij deze Lolita.

DROOMWERELD

Weergaven: 359